Reiniging van buitenruimtes, terreinen en gevels

Hogedruk reiniging, kauwgomreiniging, verwijdering van graffiti en gevelreiniging door Panhuijzen Groen

SPECIALIST IN REINIGINGSTECHNIEKEN

Panhuijzen Groen is dé specialist in professionele reiniging van openbare buitenruimtes, bedrijfsterreinen en gevels. Met behulp van diverse reinigingstechnieken maken wij bestratingen, gevels, damwandprofielen, bedrijfsvloeren, terrassen, vlonders en verstopte afvoerkanalen grondig schoon voor gemeentes en bedrijven. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmethodes en biologische reinigingsmiddelen.

STRAATREINIGING

Wij voeren voor gemeenten, overheden en bedrijven diverse werkzaamheden uit om straten, gevels en terreinen schoon te houden. Zoals straatwerk vegen en borstelen, bladafval ruimen en afvoeren en kolken schoonmaken. Met behulp van hogedrukreiniging en andere reinigingstechnieken kunnen we hardnekkige vervuiling, zoals kauwgom en graffiti probleemloos en milieuvriendelijk verwijderen.

KOLKEN REINIGING

Wegen, straten en terreinen blijven netjes schoon en droog door de straatkolken regelmatig schoon te maken. Met onze professionele apparatuur kunnen wij vakkundig kolken schoonmaken voor gemeentes en bedrijven, ook op moeilijk bereikbare plekken zoals smalle wegen, pleinen, voetpaden en fietspaden.

Straatreiniging door Panhuijzen Groen
Kauwgomreiniging door Panhuijzen Groen

KAUWGOM REINIGING

Met het door ons ontwikkelde reinigingssysteem kunnen wij heel efficiënt en geheel milieuvriendelijk kauwgom verwijderen van straten, trottoirs en andere ondergronden. Met onze methode wordt bestrating weer helemaal egaal schoon, en ziet er weer als nieuw uit.

GRAFFITI VERWIJDERING

Wij verwijderen graffiti zonder de ondergrond te beschadigen. Met behulp van hogedruk reiniging en biologische producten, afgestemd op de ondergrond, ontdoen wij gevels, bushokjes, geluidswallen en monumenten van ongewenste graffiti. Ook kunnen we oppervlakken behandelen met een transparante anti-graffiti coating. Deze coating zorgt ervoor dat toekomstige graffiti eenvoudig te verwijderen is.

GEVELREINIGING

Met verschillende hogedruk reinigingstechnieken reinigen wij gevels van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen. Afhankelijk van het type vervuiling kiezen onze gediplomeerde medewerkers voor de meest optimale methode om buitenmuren te reinigen zonder de ondergrond te beschadigen.

COATEN EN HYBROFEREN

Na grondige reiniging kunnen wij gevels voorzien van een beschermende gevelcoating. Deze gevelcoating biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat vuil zich niet hecht aan de ondergrond. Zo blijft de gevel beschermd en schoon.
Vocht of schimmelproblemen kunnen we verhelpen door de gevel te hybroferen. Door een waterafstotende coating aan te brengen kan regenwater de muur niet meer binnendringen, en blijft de ondergrond vrij van algen en mos.

Straatreiniging door Panhuijzen Groen
Milieuvriendelijk reinigen door Panhuijzen Groen

MILIEUVRIENDELIJK REINIGEN

Wij dragen graag zorg voor onze omgeving. Voor zowel mens, dier als milieu. Wij maken daarom gebruik van milieuvriendelijke reinigingstechnieken zoals hogedruk reiniging. Mochten er wel schoonmaakmiddelen nodig zijn dan gebruiken wij hiervoor biologische middelen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu!
Onlangs zijn wij uitgeroepen tot “Duurzame Koploper”. Naast milieuvriendelijke reinigingsmethodes gebruiken we duurzame machines met een groen label, biodiesel en hebben we zonnepanelen. Ook kiezen we waar mogelijk voor elektrische alternatieven van voertuigen en materiaal. Bekijk hier het filmpje waarin we er meer over vertellen.

Uw buitenruimtes of gevels reinigen?