Kauwgom reiniging

Professioneel kauwgom laten verwijderen door Panhuijzen Groen

PROFESSIONEEL VERWIJDEREN VAN KAUWGOM

Panhuijzen Groen verwijdert geheel milieuvriendelijk kauwgom van bestrating en andere oppervlakken. Wij verwijderen professioneel kauwgom voor gemeenten, overheden en bedrijven. Met onze zelf ontwikkelde reinigingstechniek kunnen wij in korte tijd grote oppervlakken ontdoen van kauwgom. Met onze reinigingsmethode wordt bestrating weer helemaal egaal schoon. Tijdens het verwijderen van kauwgom maken wij het oppervlak ook vrij van onkruid en ander straatvuil. Last van kauwgomvervuiling? Neem gerust contact met ons op.

KAUWGOMREINIGING VOOR GEMEENTEN, OVERHEDEN EN BEDRIJVEN

Last van een aangetast straatbeeld door kauwgom? Kauwgom verwijderen is één van onze specialiteiten. Wij hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van kauwgom van grote en kleine oppervlakken, en verschillende ondergronden. Wij verwijderen kauwgom van stoepen, straten, pleinen, perrons, treinstations, parkeerplaatsen, parkeergarages, schoolpleinen en bedrijfsterreinen. Wij zorgen ervoor dat, naast het traditionele straatwerk, ook sierbestrating perfect én milieuvriendelijk gereinigd wordt van kauwgom en andere vervuiling.
Tijdens de behandeling om kauwgom te verwijderen, verwijderen wij ook onkruid en ander straatvuil. Ook zorgen we voor een diepe reiniging van de bestrating, waardoor bestrating weer helemaal egaal schoon wordt. Na onze reinigingswerkzaamheden ziet bestrating er weer als nieuw uit!

Kauwgomreiniging door Panhuijzen Groen
Kauwgom op straat laten verwijderen door Panhuijzen Groen

KAUWGOM OP STRAAT

In Nederland wordt er per jaar zo’n drie tot vijf miljoen kilo kauwgom gegeten. Een groot gedeelte hiervan belandt uiteindelijk op straat. Kauwgom is zelfs verantwoordelijk voor dertien procent van al het zwerfafval. De vele kauwgomresten op straat, voor de deur van gebouwen, ingangen van winkelcentra, treinstations en op schoolpleinen geven een erg onverzorgde indruk. Kauwgom vervuiling is voor burgers, gemeenten, overheden en bedrijven dan ook een grote bron van ergernis.
Kauwgom is erg hardnekkig, het gaat niet vanzelf weg. Kauwgomresten op straat bestaan voor bijna 100 procent uit rubber. Dit rubber hecht zich zeer stevig aan de oppervlakte van straatstenen, en is alleen via specialistische reinigingstechnieken te verwijderen. Met onze gespecialiseerde reinigingstechniek verwijderen wij probleemloos kauwgom van bestrating, sierbestrating en andere oppervlakken. Óók kauwgom die al jarenlang vastzit aan de ondergrond.

KAUWGOM VERWIJDEREN MET HOGEDRUK REINIGING

Met behulp van hogedrukreiniging verwijderen wij kauwgom van bestratingen, vloeren en andere oppervlakken. Asfalt, klinkers, beton, natuursteen, marmer en andere ondergronden kunnen wij duurzaam en geheel milieuvriendelijk ontdoen van kauwgom. Met onze schoonmaaktechnieken kunnen wij ieder oppervlak schoonmaken zonder deze te beschadigen.

ZELF ONTWIKKELDE REINIGINGSMETHODE VOOR KAUWGOM VERWIJDERING

Wij hebben zelf een reinigingsmethode ontwikkeld, specifiek voor het verwijderen van kauwgom. De kauwgom wordt eerst met behulp van hogedruk en hoge temperatuur verwijderd. Een speciaal ontwikkelde trommel zorgt er vervolgens voor dat de ondergrond met heet water en hogedruk diep wordt gereinigd, waardoor de bestrating helemaal egaal schoon wordt. Ons eigen schoonmaaksysteem is zelfs een van de snelste en efficiëntste reinigingssystemen in Nederland!

Kauwgom verwijderen met hogedruk reiniging
Milieuvriendelijk kauwgom verwijderen door Panhuijzen Groen

MILIEUVRIENDELIJK KAUWGOM VERWIJDEREN

Onze methode om kauwgom te verwijderen is geheel milieuvriendelijk. Wij gebruiken geen schadelijke reinigingsmiddelen.

KAUWGOM VERWIJDEREN ZONDER OVERLAST

Met onze eigen reinigingstechniek kunnen wij snel en efficiënt kauwgom verwijderen zonder overlast. Dat betekent dat winkelend publiek, voetgangers, fietsers en overige gebruikers van openbare ruimtes, parkeerterreinen en bedrijfsterreinen weinig tot geen hinder ondervinden tijdens onze werkzaamheden.