Panhuijzen Groen

Panhuijzen Groen

Japanse Duizendknoop bestrijding

Last van Japanse Duizendknoop of andere invasieve exoten? Wij kunnen duurzaam en milieuvriendelijk Japanse Duizendknoop en andere woekerende exoten bestrijden. Wij maken gebruik van diverse bestrijdingsmethoden, waaronder elektrische bestrijding.

3

Bestrijding van Japanse Duizendknoop en invasieve exoten

Wij bestrijden invasieve exoten zoals Japanse Duizendknoop in stedelijk groen, natuurgebieden, op landbouwgrond en in achtertuinen.

Japanse Duizendknoop bestrijden wij met behulp van verschillende methoden zoals elektrocutie, behandeling met heet water of hete lucht, en door middel van afgraving.

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, en beschikken over een certificaat om elektrisch te bestrijden.

Invasieve exoten verspreiden zich razendsnel en zijn lastig te bestrijden. De Japanse Duizendknoop verdringt inheemse flora en fauna en veroorzaakt grote schade aan funderingen, beton, asfalt, riolering en waterwegen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een bestrijdingsplan op maat. Zo kunnen we verdere verspreiding en schade voorkomen!

Ook zijn wij inzetbaar voor boomverzorging, bestrijding van eikenprocessierups, terrein- en groenonderhoud en professionele reiniging.