coaten & hybroferen

beschermen door coaten OF hybroferen

coaten & hybroferen

Voor het coaten van gevels van appartementen en gebouwen en wanden van betonnen viaducten heeft Panhuijzen ook een oplossing.
Een gebouw is weer voor lange tijd beschermd tegen weer en wind. Panhuijzen Groen geeft hierop een garantie van tien jaar.

coaten

Eerst wordt de gevel grondig gereinigd. Daarna brengen wij het product aan met behulp van een airless verfspuit. Vlekken worden onzichtbaar en oneffenheden worden minder zichtbaar na het coaten van de gevel. De coating houdt gevels permanent droog tot maximale diepte en heeft een zelfreinigend lotus-effect.

Panhuijzen groen werkt met het hoogwaardige gevelcoatingproducten. Dit is een gekleurde of transparante hydrofobe gevelverf, die zich goed hecht op verschillende ondergronden als baksteen, crêpi en beton enz. Deze gevelcoating biedt uw pand optimale bescherming tegen weersinvloeden en is uiterst resistent tegen vuil.

Hybroferen

Hebt u in uw woning of bedrijfspand een schimmel- of vochtprobleem? Dit kunt u verhelpen én voorkomen door de gevel te laten hybroferen.

Bij het hydrofoberen wordt een beschermende coating aangebracht. Deze laag dringt diep door in de structuur van de stenen en voegen, zodat deze van binnenuit beschermd worden. Regenwater wordt niet meer in de muur opgenomen. Door de waterafstotende laag hebben algen, mos en vocht geen kans. Het hybroferen van een gevel of gebouw draagt bij aan een langere levensduur van de gevel. Bovendien ziet uw bedrijfspand of woning er na het hybroferen van de gevel weer als nieuw uit.