Panhuijzen Groen

Panhuijzen Groen reiniging

Wij zijn dé specialist in professionele reiniging van openbare buitenruimtes, straatwerk, bedrijfsterreinen en gevels. Hardnekkige vervuiling zoals kauwgom en graffiti kunnen wij probleemloos verwijderen.

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmethodes en biologische reinigingsmiddelen.

3

Professioneel reinigen

Met behulp van diverse reinigingstechnieken, zoals hogedrukreiniging, reinigen wij openbare buitenruimtes, bestrating, bedrijfsterreinen en gevels. Dat doen we voor gemeenten, overheden, bedrijven én particulieren.

We kunnen nagenoeg alle soorten oppervlakken grondig reinigen, zonder deze te beschadigen. Zelfs hardnekkige vervuiling zoals graffiti en kauwgom kunnen wij snel en efficiënt verwijderen.

Na het reinigen van gevels en wanden kunnen we deze coaten en hybroferen zodat ze beschermd zijn tegen vuil en weersinvloeden.

Wij beschikken over ons eigen wagen- en machinepark, en zijn voorzien van professionele reinigingsapparatuur met grote capaciteit. Zo kunnen wij moeiteloos grote oppervlakken schoonmaken en behandelen.

Naast professionele reiniging hebben wij ook alles onder één dak voor integraal terrein- en wijkonderhoud voor overheden, gemeenten en bedrijven.

Meer weten? Bel ons gerust, we helpen je graag verder!