GRAFFITI VERWIJDERING

Verwijderen van graffiti en aanbrengen anti-graffiti coating door Panhuijzen Groen

Graffiti verwijdering

Panhuijzen Groen verwijdert op milieuvriendelijke wijze graffiti van objecten in de openbare buitenruimte, bedrijfsgebouwen en andere oppervlakken. Wij verwijderen graffiti voor gemeenten, overheden en bedrijven. Ook particuliere bezittingen kunnen wij ontdoen van graffiti. Na het verwijderen van graffiti kunnen wij een anti-graffiti coating aanbrengen, zodat muren, gevels en andere oppervlakken beter beschermd zijn tegen vervuiling door graffiti. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

PROFESSIONEEL GRAFFITI LATEN VERWIJDEREN DOOR PANHUIJZEN GROEN

Wij verwijderen graffiti van openbare gebouwen, scholen, monumenten, bedrijfsgebouwen en woningen. Maar ook van openbare voorzieningen zoals tunnelwanden, brugdelen, elektriciteitshuisjes, bushokjes, straatmeubilair en andere objecten in de openbare buitenruimte.

GRAFFITI VERWIJDEREN VAN ELKE ONDERGROND

Historische gevel of kunstobject ontsierd door graffiti? Wij kunnen ieder type object reinigen, zónder dat we hierbij de ondergrond beschadigen. Dat doen we met behulp van diverse reinigingstechnieken waaronder hogedrukreiniging en hete stoom. Bestaat de graffiti uit meerdere lagen, dan kan het nodig zijn dat we extra reinigingsmiddelen gebruiken. Wij gebruiken hiervoor enkel milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Professioneel graffiti laten verwijderen door Panhuijzen Groen
Overlast door graffiti, Panhuijzen Groen verwijdert ongewenst graffiti

OVERLAST DOOR GRAFFITI

Wist je dat vervuiling door graffiti vervelende consquenties kan hebben voor het imago van jouw bedrijf? Ongemerkt draagt de omgeving namelijk bij aan het beeld dat jouw klant zich vormt van jouw bedrijf. Een schone en verzorgde omgeving roept gevoelens op van veiligheid en betrouwbaarheid, terwijl een vervuilde omgeving juist een negatief beeld oproept. Bovendien zet een vervuilde omgeving aan tot nog meer vandalisme en meer verloedering. Zorg daarom altijd voor een goed verzorgde omgeving, en laat ongewenste graffiti zo snel mogelijk verwijderen!

Heb jij last van graffiti in de openbare buitenruimte, in je woonomgeving of op de gevel van je school, winkel of bedrijfspand? Neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en snelle verwijdering van ongewenste graffiti.

GRAFFITI VERWIJDEREN MET HOGEDRUK REINIGER

Wij kunnen snel en efficiënt graffiti verwijderen met verschillende hogedruk reinigingstechnieken. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van een hogedrukreiniger op stoom om effectief en milieuvriendelijk oppervlakken te reinigen. We beschikken over hoogwerkers en diverse typen reinigers, waardoor we ook graffiti op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen verwijderen.

ANTI-GRAFFITI COATING

Na het verwijderen van de graffiti kunnen wij gevels, muren en andere objecten voorzien van een anti-graffiti coating. Anti-graffiti coating is een transparante coating die gevels en muren beschermt tegen vervolgvandalisme. De coating zorgt ervoor dat verf zich moeilijk hecht aan de ondergrond, en dat toekomstige graffiti eenvoudig te verwijderen is.

Graffiti verwijderen door hogedruk technieken