Panhuijzen Groen

Panhuijzen Groen gevel impregneren

Na reiniging kunnen wij gevels, wanden en muren impregneren, coaten, hybroferen of voorzien van een anti-graffiti coating.

Door gevels, buitenmuren en wanden te impregneren, coaten of hybroferen is een gebouw of object voor lange tijd beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vocht.

3

Gevel impregneren, coaten en hybroferen

Na gevelreiniging kunnen wij gevels, buitenmuren en betonnen wanden voorzien van gevelcoating. Door een coating aan te brengen zorgen wij ervoor dat het oppervlak beschermd is tegen weersinvloeden en vuil.

Heb je in jouw woning of bedrijfspand een schimmel- of vochtprobleem? Dit verhelpen én voorkomen wij door de gevel te hybroferen, ofwel te voorzien van een waterafstotende coating. Zo krijgen vocht en schimmel geen kans.

Daarnaast kunnen wij gevels, muren en andere objecten voorzien van een anti-graffiti coating. Anti-graffiti coating is een transparante coating die gevels en muren beschermt tegen vervolgvandalisme.

Meer weten? Bel ons gerust, we staan je graag te woord.

Gevel laten reinigen of graffiti laten verwijderen? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!