Panhuijzen Groen

Over ons

Wij zijn Panhuijzen Groen. Vakman in totaalonderhoud van terrein, groen en tuin. We zijn binnen heel Nederland werkzaam voor klanten op de openbare, zakelijke en particulier markt. Samen met ons enthousiaste team onderhouden we openbare buitenruimtes, (bedrijfs)terreinen en groenvoorzieningen. Wordt jouw straat geveegd, het groen in je wijk onderhouden of de berm in je stad of dorp netjes gemaaid? Grote kans dus dat wij dat zijn!

3

Wat we doen

In opdracht van diverse gemeentes voeren wij integraal wijkonderhoud uit.

We reinigen straatkolken, vegen en reinigen straten en wegen, en ruimen zwerfafval op. We verrichten snoei- en maaiwerkzaamheden, verwijderen onkruid, ruimen herfstblad op en bestrijden boomplagen.

We zorgen er dus voor dat iedere wijk in ons beheer er netjes bij ligt.

Ook voor bedrijven en particulieren staan wij graag klaar.

Voor zowel het complete totaalonderhoud van (bedrijfs)terrein en buitenruimte, als het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

Met alle expertise onder één dak kunnen wij onze klanten in ieder traject volledig ontzorgen.

Hoe wij werken

Wij staan voor onze klanten.

Wat we beloven, doen we ook. Met duidelijke afspraken, heldere communicatie, en korte lijnen. Bij ons is afspraak ook écht afspraak.

Met ruim 40 eigen medewerkers, een eigen wagenpark en materiaal beschikken wij over de capaciteit, expertise en ervaring om elke opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Belangrijk? Onze mensen!

Onze mensen zijn heel belangrijk voor ons. Sommigen werken zelfs al ruim 20 jaar bij ons! We willen dat ze zich prettig en gewaardeerd voelen bij Panhuijzen Groen. We proberen ervoor te zorgen dat iedereen kan uitblinken in datgene waar hij of zij sterk in is. Dat zorgt voor gemotiveerde mensen, en een heel fijn en enthousiast team waar we trots op zijn. Doordat we zo’n goed en betrouwbaar team hebben kunnen we altijd aan onze klanten leveren wat we afgesproken hebben.

Duurzaam Ondernemen

Wij werken met oog voor de omgeving. Die willen we zo min mogelijk belasten tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Daarom werken we waar het kan met duurzame oplossingen. Zoals bijvoorbeeld duurzame machines met een groen label, biodiesel, en elektrische voertuigen, machines en gereedschappen.

Daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmethoden en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Met onze eigen zonnepanelen voorzien we zelf in groene energie. Onlangs zijn we zelfs benoemd tot Duurzame Koploper.

Hoe zijn we begonnen?

In 1969 zag hoveniersbedrijf Panhuijzen het licht onder de naam Panhuijzen Terrein- & Groenvoorziening & Boomverzorging. Het bedrijf werd opgericht door Ton Panhuijzen, de vader van Mike Panhuijzen. Met groene vingers en een grote liefde voor alles wat groeide en bloeide legde Ton in Deurne en omstreken vele tuinen aan. Panhuijzen groeide onder zijn handen uit tot een bloeiend hoveniersbedrijf.

Eerlijk en integer ondernemen, hard werken zonder flauwekul, en afspraak is afspraak. Dat was wat hem typeerde. Ton stelde de klant echt altijd voorop. Zo had hij geen eigen kwekerij omdat hij iedere klant een oprecht en eerlijk advies gunde. En keuzes die niet werden beperkt door het aanbod uit één kwekerij.

Mike Panhuijzen: “Dat oprecht en eerlijk zijn, dat heb ik ook. Dat is mij met de paplepel ingegoten. Het is een van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Wij geven altijd een eerlijk advies aan al onze klanten. Zien wij bijvoorbeeld dat we onze klant tijd en geld kunnen besparen door het anders aan te pakken, dan zeggen we dat.

We zoeken eigenlijk altijd naar hoe iets anders en beter kan. Ook dat is iets wat mijn vader mij meegegeven heeft. Openstaan voor vernieuwing, en meegaan met de tijd. Zo had hij geen rijbewijs, maar kocht wel twee bussen. Zelf ging hij dan op de fiets naar het werk. Van machines moest hij niet zo veel hebben, maar ondanks dat kwam er tóch een tractor. Zijn motto was “Kan iets beter of anders? Doen!”. En ook dat stukje, vernieuwen, innoveren, ontwikkelen, en meegaan met de tijd, zit stevig verankerd in ons DNA. Wij zijn altijd bezig om onze processen, methodes en machines te verduurzamen en optimaliseren.”

Groei en bloei van Panhuijzen Groen

Mike werkte al van jongs af aan mee in het familiebedrijf. Door zijn interesse in techniek, machines en voertuigen groeide Panhuijzen Groen vanaf dat moment verder door. Naast hovenier ontwikkelde Panhuijzen Groen zich vanaf de jaren 90 ook tot specialist in machinaal onderhoud en reiniging van terreinen en buitenruimtes. Met de overname van het bedrijf in onkruidbestrijding, van Jori’s vader, en de komst van Jori, groeide Panhuijzen Groen nog verder.

Panhuijzen Groen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van familie- en hoveniersbedrijf tot allround aanbieder van totaal- en integraal onderhoud van wijk, terrein en groen. Vanaf 2003 is Panhuijzen Groen werkzaam voor opdrachtgevers uit de openbare markt.

Mike en Jori Panhuijzen: “Hoewel we inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardige partner voor overheden en grote zakelijke partners, hebben wij de waarden en normen van het familiebedrijf nog altijd hoog in het vaandel staan. Wij communiceren open, met korte lijnen en zonder flauwekul. Bij ons weet je waar je aan toe bent. We leveren onze klanten áltijd kwaliteit voor een eerlijke prijs, en we doen wat we beloven. Voor iedere klant, groot of klein.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.