Panhuijzen Groen

Panhuijzen Groen gevelreiniging

Wij reinigen gevels en buitenmuren van openbare gebouwen, bedrijfspanden, winkelpanden en particuliere woningen. Wij behandelen ieder oppervlak met zorg, van bedrijfspand en woning, tot aan historische gevel!

Na reiniging kunnen we gevels en muren impregneren of voorzien van een beschermende anti-graffiti coating.

3

Gevelreiniging

Wij zorgen voor professionele gevelreiniging van elke vervuilde gevel en buitenmuur voor gemeenten, overheden, bedrijven en particulieren.
Met hogedruktechnieken reinigen wij duurzaam en veilig damwandprofielen, trespa, beton, steen, stucwerk, hout en alle andere soorten gevelbekleding en gevelbeplating.

Met onze eigen hoogwerkers en mobiele reinigings-apparatuur kunnen wij iedere gevel en muur reinigen. Óók op moeilijk bereikbare plekken!

Na reiniging kunnen wij de gevels, muren en wanden impregneren, coaten en hybroferen, of voorzien van anti-graffiti coating. Ze zijn dan beter beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vocht.

Ook voor andere reinigingswerkzaamheden zoals kauwgom reiniging en graffiti verwijdering en integraal terrein-, wijk, – en groenonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.