Gevelreiniging

Gevelreiniging en gevel impregneren door Panhuijzen Groen

Gevelreiniging

Panhuijzen Groen reinigt en impregneert gevels. Wij reinigen professioneel gevels en buitenmuren van gebouwen zoals bedrijfspanden, winkelpanden en particuliere woningen. We verwijderen milieuvriendelijk groene aanslag, witte aanslag, verwering en verkleuring, graffiti en andere vervuiling, zonder de ondergrond te beschadigen. Na gevelreiniging kunnen wij de gevel impregneren. Wij maken gevels schoon voor gemeenten, overheden, bedrijven en particulieren. Gevelreiniger nodig? Neem gerust contact met ons op, voor eenmalige gevelreiniging en voor periodieke reiniging van gevels en buitenmuren.

GEVELREINIGINGSPECIALIST PANHUIJZEN GROEN

Wij zorgen voor professionele gevelreiniging van elke vervuilde gevel en buitenmuur. We hebben ruime ervaring in gevelreiniging van zowel grote oppervlakken als kleine oppervlakken. Met onze eigen hoogwerkers en mobiele reinigingsapparatuur met grote capaciteit kunnen wij iedere gevel reinigen, ook op moeilijk bereikbare plekken. Wij reinigen damwandprofielen, trespa, beton, steen, stucwerk, hout en alle andere soorten gevelbekleding en gevelbeplating.
Ons ervaren team maakt gebruik van verschillende (hogedruk) reinigingsmethoden om gevels en gevelbekleding veilig en duurzaam te reinigen. Met onze reinigingsmethoden kunnen wij in korte tijd efficiënt vervuiling verwijderen, zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Wij behandelen ieder oppervlak met zorg, van bedrijfspand en woning tot aan historische gevel!
Na gevelreiniging kunnen wij de gevel ook impregneren, coaten en hybroferen. De gevel is dan beter beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vocht.

Gevelreiniging door Panhuijzen Groen
Damwandplaten reinigen door Panhuijzen Groen

DAMWAND REINIGING

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van grote oppervlakken zoals gevels van bedrijfspanden. Bedrijfspanden en grote objecten zijn vaak voorzien van gevelbeplating. Voor deze gevelbeplating wordt onder andere gebruikt gemaakt van damwandplaten, ook wel damwandprofiel genoemd. Damwandplaten worden gemaakt van verschillende materialen, zoals staal en kunststof. Weersinvloeden en andere vervuiling tasten na verloop van tijd de damwandplaten aan, waardoor er groene aanslag en zwarte aanslag ontstaat.
Wanneer algengroei en ander vervuiling zich te lang op de gevelbeplating ophoopt, dringt vervuiling verder het oppervlak in. Deze ingevreten vervuiling kan de gevelbeplating onherstelbaar beschadigen. Wacht daarom niet te lang na constatering van groene en zwarte aanslag. Met behulp van heet water en flexibel in te stellen druk kunnen wij damwandplaten snel, veilig en efficiënt reinigen. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen voor grondige reiniging van gevels met damwandplaten, en nemen indien gewenst het periodieke onderhoud voor onze rekening.

TRESPA GEVELBEKLEDING REINIGEN

Naast damwandprofielen worden ook vaak trespa platen en HPL platen gebruikt als gevelbekleding voor grote gebouwen en woningen. Deze kunststof platen bestaan uit een laag van geperste houtvezels, aan weerszijden afgewerkt met een harde en ondoordringbare toplaag. Trespa en ander HPL-materiaal is dan ook zeer geliefd vanwege haar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Hoewel vuil niet gemakkelijk kan doordringen door de harde toplaag, kan zich op den duur wel groene aanslag en zwarte aanslag vormen op trespa gevelbekleding. Deze aanslag geeft trespa gevelbekleding al snel een grauw aanzien.
Ziet jouw trespa gevelbekleding er onverzorgd en grauw uit? Wij kunnen met onze hoogwerkers overal bij. Door jouw trespa gevelbekleding regelmatig door ons te laten reinigen blijft jouw bedrijfspand, woning of ander object netjes en verzorgd.

Trespa gevelbekleding reinigen door Panhuijzen Groen
Gevelcoating gevel impregneren gevel hybroferen door Panhuijzen Groen

GEVEL IMPREGNEREN, COATEN EN HYBROFEREN

Na grondige reiniging kunnen wij gevels en wanden voorzien van een beschermende gevelcoating. Deze gevelcoating biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat vuil zich niet hecht aan de ondergrond. Zo blijft de gevel beschermd en schoon.
Vocht of schimmelproblemen kunnen we verhelpen door de gevel te hybroferen. Door een waterafstotende coating aan te brengen kan regenwater de muur niet meer binnendringen, en blijft de ondergrond vrij van algen en mos.

ANTI-GRAFFITI COATING

Ook graffiti verwijderen wij van ieder type gevelbekleding en gevelbeplating. Na verwijdering van de graffiti kunnen we de gevel voorzien van een anti-graffiti coating. Deze transparante coating zorgt ervoor dat toekomstige graffiti eenvoudig te verwijderen is.

MILIEUVRIENDELIJK GEVELREINIGEN

Ons ervaren en gediplomeerde team gebruikt verschillende reinigingsmethoden om gevels en gevelbekleding veilig en duurzaam te reinigen. Met onze reinigingsmethoden kunnen wij in korte tijd efficiënt vervuiling verwijderen zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Mochten er in het geval van zware vervuiling extra hulpmiddelen aan te pas komen dan gebruiken wij hiervoor enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Milieuvriendelijke gevelreiniging door Panhuijzen Groen