HOGEDRUK REINIGING

Professionele schoonmaak met hogedrukreiniger door Panhuijzen Groen

HOGEDRUK REINIGING

Panhuijzen Groen verwijdert hardnekkige vervuiling, aanslag en verwering met hogedruk waterstraaltechnieken. Met behulp van diverse hogedruk reinigingstechnieken reinigen wij openbare buitenruimtes, bestrating, bedrijfsterreinen en gevels voor gemeenten, overheden en bedrijven. We werken snel, efficiënt én milieuvriendelijk. We zijn beschikbaar voor eenmalige reinigingsdiensten en voor periodiek onderhoud. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

PROFESSIONELE HOGEDRUKREINIGER PANHUIJZEN GROEN

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken met hogedruk reiniging. Met hogedruk reinigers kunnen wij bestrating, parkeergarages, gevels, balkons, galerijen, buitenmuren, damwandprofielplaten, bedrijfsvloeren en vele andere oppervlakken grondig reinigen.
Hogedruk reiniging is een zeer efficiënte en milieuvriendelijke reinigingsmethode. Extra schoonmaakmiddelen zijn vaak niet nodig. Mochten er wel hulpmiddelen aan te pas komen dan gebruiken wij hiervoor enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Professionele hogedrukreiniger Panhuijzen Groen
Professionele hogedrukreiniger Panhuijzen Groen

VOOR IEDER OPPERVLAK EEN PASSENDE REINIGINGSOPLOSSING

We maken gebruik van verschillende technieken en verschillende typen professionele hogedrukreinigers. We hebben materiaal met grote capaciteit voor grote oppervlakken, en handzaam kleiner materiaal voor kleine oppervlakken. Dat betekent dat wij voor ieder oppervlak en iedere soort vervuiling de gepaste oplossing hebben.
Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers kiezen op basis van de ondergrond en het soort vervuiling voor de best passende reinigingsmethode. Zo kunnen we grondig en veilig reinigen zonder dat de ondergrond wordt beschadigd.

KAUWGOM VERWIJDEREN MET HOGEDRUK

Wij kunnen met behulp van hogedrukreiniging snel kauwgom verwijderen van bestratingen en vloeren. Asfalt, klinkers, beton, natuursteen, marmer en andere ondergronden kunnen wij duurzaam en volledig milieuvriendelijk ontdoen van kauwgom. Met onze schoonmaaktechnieken kunnen wij iedere oppervlakte schoonmaken zonder deze te beschadigen.
Met onze zelf ontwikkelde reinigingsmethode kunnen wij bestratingen helemaal egaal schoonmaken. Ons eigen systeem is zelfs één van de snelste en efficiëntste reinigingsmethoden in Nederland! Weggebruikers, passanten en publiek ervaren weinig tot geen hinder tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden.

Kauwgomverwijdering door Panhuijzen Groen
Graffiti verwijderen door Panhuijzen Groen

GRAFFITI VERWIJDEREN MET HOGEDRUK

Ook graffiti verwijderen wij op een milieuvriendelijke manier. Met behulp van diverse hogedruk reinigingsmethoden, zoals hete stoom, of toevoeging van extra reinigingsmiddelen, ontdoen wij gevels, muren en andere objecten van graffiti. Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.
Na verwijdering van de graffiti kunnen we de gevel voorzien van een anti-graffiti coating. Deze transparante coating zorgt ervoor dat toekomstige graffiti eenvoudig te verwijderen is.

GEVEL REINIGEN MET HOGEDRUK

Hogedruk reiniging is uiteraard ook zeer geschikt voor het reinigen van gevels. Wij reinigen steen, beton, trespa, hout en alle andere soorten gevelbekleding met behulp van hogedrukreinigers, en verwijderen zo groene aanslag, vervuiling en verwering.
Ons ervaren en gediplomeerde team gebruikt verschillende hogedruk reinigingsmethoden om gevels en gevelbekleding veilig en duurzaam te reinigen, zonder de ondergrond te beschadigen. Na gevelreiniging kunnen wij de gevel ook coaten en hybroferen. De gevel is dan beter beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vocht.

Gevelreiniging door Panhuijzen Groen

Uw buitenruimte of gevels met hogedruk reinigen?