COATEN EN HYBROFEREN

Gevelbescherming door gevel coaten, hybroferen en impregneren door Panhuijzen Groen

GEVEL COATEN EN HYBROFEREN

Panhuijzen Groen kan na gevelreiniging ook gevels en gebouwen coaten en hybroferen. Wij coaten en hybroferen gevels en buitenmuren van gebouwen, appartementen en woningen, en betonnen wanden van viaducten, tunnels en andere objecten. Ook kunnen wij een anti-graffiti-coating aanbrengen. Door gevels, buitenmuren en wanden te coaten of hybroferen is een gebouw of object voor lange tijd beschermd tegen weersinvloeden, vuil en vocht. Wij geven op coaten en hybroferen zelfs een garantie van tien jaar. Meer weten over coaten of hybroferen? Neem gerust contact met ons op.

COATEN VAN GEVELS

Na gevelreiniging kunnen wij gevels, buitenmuren en betonnen wanden voorzien van gevelcoating. Door coating aan te brengen zorgen wij ervoor dat het oppervlak beschermd is tegen weersinvloeden en vuil. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat vlekken onzichtbaar zijn en oneffenheden veel minder opvallen.
Wij werken alleen met hoogwaardige gevelcoatingproducten. Dit is een gekleurde of transparante hydrofobe gevelverf, die zich goed hecht op verschillende ondergronden als baksteen, crepi en beton. De gevelcoating houdt gevels, muren en wanden permanent droog tot maximale diepte en heeft een zelfreinigend lotus-effect. Dat betekent dat vuil of water zich niet meer kan hechten aan het oppervlak, en van het oppervlak af parelt.
Onze hoogwaardige gevelcoating biedt de gevel een optimale bescherming tegen weersinvloeden en is uiterst resistent tegen vuil.

Gevelcoating gevel impregneren gevel hybroferen door Panhuijzen Groen
Gevel hybroferen door Panhuijzen Groen

HYBROFEREN

Heb je in jouw woning of bedrijfspand een schimmel- of vochtprobleem? Dit kunnen wij verhelpen én voorkomen door de gevel te hybroferen.
Bij het hydrofoberen wordt een beschermende coating aangebracht. Deze laag dringt diep door in de structuur van de stenen en voegen, zodat deze van binnenuit beschermd worden. Regenwater wordt niet meer in de muur opgenomen. Door de waterafstotende laag hebben algen, mos en vocht geen kans. Het hybroferen van een gevel of gebouw draagt bij aan een langere levensduur van de gevel. Bovendien ziet jouw bedrijfspand of woning er na het hybroferen van de gevel weer als nieuw uit.
Wacht overigens niet te lang met behandelen. Door schimmel en vocht ontstaat er ook een ongezond klimaat ín je bedrijfspand of woning. Neem gerust contact op, wij kunnen je op korte termijn helpen.

GEVEL IMPREGNEREN, HYDROFOBEREN OF HYBROFEREN

Zijn er verschillen tussen de gevel impregneren en de gevel hybroferen? De gevel hybroferen of hydrofoberen zijn eigenlijk andere woorden voor gevel impregneren. Impregneren betekent het doordringen en verzadigen van een vaste stof, zoals steen of beton, met een bepaalde vloeistof. Op die manier kun je de vaste stof, door middel van een vloeistof, een bepaalde eigenschap geven. Zoals een gordijn brandwerend maken, of een kledingstuk waterdicht. Hydrofoberen, of hybroferen, betekent waterafstotend maken. De gevel hydrofoberen betekent dus de gevel impregneren met een waterafstotende vloeistof.
Een geïmpregneerde gevel, muur of wand laat geen water door, én neemt geen water op. Zo heeft vuil minder grip en blijft het oppervlak mooier en schoner. Ook krijgt vocht en schimmel minder kans, waardoor het leefklimaat in het gebouw een stuk gezonder wordt.

Gevel impregneren, hybroferen en hydrofoberen door Panhuijzen Groen
Anti-graffiti coating aanbrengen door Panhuijzen Groen

ANTI-GRAFFITI COATING

Wij kunnen gevels, muren en andere objecten voorzien van een anti-graffiti coating. Anti-graffiti coating is een transparante coating die gevels en muren beschermt tegen vervolgvandalisme. De coating zorgt ervoor dat verf zich moeilijk hecht aan de ondergrond, en dat toekomstige graffiti eenvoudig te verwijderen is.

GRAFFITI VERWIJDERING

Naast het aanbrengen van een anti-graffiti coating zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Wij verwijderen graffiti van openbare gebouwen, scholen, monumenten, bedrijfsgebouwen en woningen. Maar ook van openbare voorzieningen zoals tunnelwanden, brugdelen, elektriciteitshuisjes, bushokjes, straatmeubilair en andere objecten in de openbare buitenruimte.

GEVELBESCHERMING

Wij zijn thuis in verschillende vormen van gevelbescherming. Gevelbescherming is het toepassen van verschillende methoden om gevels, muren of wanden te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zoals weersinvloeden, en vuil van verkeer, industrie en natuur. De methoden die wij toepassen zijn gevel reinigen, gevel impregneren, en gevel coaten. Voordat wij kunnen impregneren of coaten dient de ondergrond eerst zorgvuldig schoon gemaakt te worden.

GEVELREINIGING

Wij reinigen gevels en buitenmuren van gebouwen zoals bedrijfspanden, winkelpanden en particuliere woningen. We verwijderen milieuvriendelijk groene aanslag, witte aanslag, verwering en verkleuring, graffiti en andere vervuiling. We reinigen damwandprofielen, trespa, beton, steen, stucwerk hout en alle andere soorten gevelbekleding.

Gevelreiniging door Panhuijzen Groen