Borstelen & vegen

Straatreiniging, machinaal straatvegen en onkruid borstelen

Machinaal straatvegen en onkruid borstelen

Panhuijzen Groen borstelt en veegt straten en terreinen met straatveegmachines. Met onze eigen veegmachines ontdoen wij goten, wegen, parkeerterreinen en bedrijfsterreinen van zand, blad, straatvuil en onkruid door grondig te borstelen en te vegen. Meer weten over machinaal straatvegen en onkruid borstelen? Neem gerust contact met ons op! Wij kunnen je snel en flexibel inplannen op onze route, voor zowel periodieke als eenmalige veegwerkzaamheden.

Straatreiniging door Panhuijzen Groen

Wij verzorgen de schoonmaak en het onderhoud van straatwerk, verhardingen, half verhardingen en terreinen. Dat doen we onder andere door straatwerk en verhardingen grondig machinaal te borstelen en vegen.

Borstelen en vegen

We borstelen, vegen en verwijderen onkruid, bloesemafval, herfstbladeren, sneeuw en ander straatvuil. Met onze eigen veegwagens, (blad)zuigcombinaties en bladblazers houden we zo straten en terreinen in ieder seizoen schoon en veilig begaanbaar. Daarnaast kunnen we reinigen en vegen na weekmarkten en andere evenementen. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor gemeenten en bedrijven.

Straatreiniging en machinaal vegen door Panhuijzen Groen
Veegdienst met eigen veegmachines Panhuijzen Groen

Flexibel inzetbaar met eigen veegmachines

Wij beschikken over onze eigen straatveegwagens, rijdende (blad)zuigcombinaties en bladblazers. Voor iedere klus hebben we de juiste machines en het juiste materiaal voor handen. Zo zijn we flexibel en snel inzetbaar tijdens ieder seizoen, voor zowel periodieke straatreiniging als eenmalige veegwerkzaamheden.

Veilig straatvegen

De veiligheid van onze medewerkers en alle weggebruikers vinden we heel belangrijk. Onze veegwagens en rijdende (blad)zuigcombinaties zijn daarom altijd goed zichtbaar voor het overige verkeer tijdens het uitvoeren van veegwerkzaamheden. Al onze machines zijn voorzien van verkeersborden, zwaailichten, reflecterende vlakken en kleuren.

Machinaal vegen voor gemeentes en overheden

Voor gemeentes en overheden kunnen wij periodieke veegwerkzaamheden uitvoeren. Wij vegen straten, stoepen, voetpaden, fietspaden, parkeerterreinen en alle andere typen verhardingen en hal verhardingen. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het vegen en borstelen van bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen.
Regelmatig onderhoud van openbare ruimtes en bedrijfsterreinen draagt bij aan een schone en veilige leefomgeving. Daarnaast zorgt een goed onderhouden buitenruimte voor een professionele uitstraling.
Jouw buitenruimte ook als visitekaartje? Neem contact op! Wij kunnen je flexibel inplannen op onze route voor periodieke of eenmalige veegwerkzaamheden.

Machinaal vegen voor gemeentes en bedrijven door Panhuijzen Groen
Machinaal onkruid verwijderen door Panhuijzen Groen

Machinaal onkruid verwijderen

Machinaal onkruid borstelen is een milieuvriendelijk alternatief om onkruid te verwijderen. Wij werken met eigen machines voorzien van staalborstels waarmee we onkruid borstelen van wegen, paden, terreinen en alle andere typen (half)verhardingen.
Onze machines zijn zo afgesteld dat er tijdens het borstelen geen schade ontstaat aan het straatwerk. In combinatie met onze veegwagens, die alles bij elkaar vegen en opzuigen, kunnen we snel grote oppervlaktes onkruidvrij maken.