Gevel reiniging

Reinigen van bestratingen, muren en trappen
Is uw oprit, terras of vlonder ook zo gevaarlijk glad geworden door groene aanslag? Zijn uw nooduitgangen onbegaanbaar geworden door alg-aanslag zodat de Arbo hier zijn bedenkingen over heeft? Ziet uw dak er nog groener uit dan het gazon in uw achtertuin?

Geen nood! Door middel van een mobiele hogedrukreiniger die een druk kan opbouwen van 200 bar en die een capaciteit heeft van wel 3000 liter water kunnen wij overal komen. Panhuijzen reinigt uw vervuilde object met heet water (tot 15˚c) onder hoge druk. In een korte tijd is de groene aanslag op een effectieve manier verdwenen zonder chemische middelen en zonder de ondergrond of obstakels te beschadigen.

Reinigen van gevels en damwandprofielplaten
Is uw bedrijfspand ook zo groen uitgeslagen? Is de orginele kleur van de trespaplaten aan uw gevel vervangen door de ‘kleur’ algengroen? Zijn uw lichtkoepels zo vervuild dat u overdag al uw lampen aan moet doen?

Panhuijzen biedt u een uitkomst voor deze overlast. Gediplomeerd personeel dat gebruik maakt van verschillende hogedruk reinigingstechnieken zorgt ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet! Vergeetimmers niet dat het aanzicht van uw pand uw visitekaartje is!