vertiverde

een verticale tuin als voorzetgevel

vertiverde

Er zijn gevels die er om vragen verfraaid te worden. Dat kan op verschillende manieren.
Maar heeft u de mogelijkheid wel eens overwogen om een gevel te veranderen in een verticale tuin? Dat kan sinds kort op basis van het gebruik van een modulair op te bouwen systeem. Vertiverde!
Een gebouw is weer voor lange tijd beschermd tegen weer en wind. Panhuijzen Groen geeft hierop een garantie van tien jaar.

een verticale tuin

Dit systeem kan de kwaliteit van de leefomgeving verbeteren. Het vormt een aanvulling voor de creativiteit van de ontwerpers en/of architecten. Vlakke wanden kunnen fraai worden omgetoverd tot levendige gevels en geven een bijzonder 3d effect en het geeft een wisselling van aanzicht per seizoen.

Het Vertiverde-systeem levert een goede bijdrage aan het milieu. Door extra groen in de omgeving te brengen wordt fijnstof bestreden en zuurstof aangemaakt. De groen uitstraling heeft tevens een positief effect op het welbehagen van de mens.

Daarnaast kan Vertiverde zowel binnen als buiten worden toegepast en is buitengewoon effectief om grafitti te voorkomen.Er zijn gevels die er om vragen verfraaid te worden. Dat kan op verschillende manieren. Maar heeft u de mogelijkheid wel eens overwogen om een gevel te veranderen in een verticale tuin? Dat kan sinds kort op basis van het gebruik van een modulair op te bouwen systeem. Vertiverde!

Wij horen graag van u

 

+31 (0)493 315176

info@panhuijzengroen.nl

Langstraat 79,  5752 RK Deurne

LAat ons UW DROOMTUIN ONTWERPEN!

Samen met u bekijkt Panhuijzen Groen de mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren. U maakt uw wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek. Wij komen graag bij u langs!