Kauwgom Reiniging

Kauwgom professioneel verwijderd

kauwgomreiniging

Panhuijzen Outdoor Care & Cleaning heeft jarenlang ervaring opgedaan in uiteenlopende reinigingsprojecten zoals kauwgomreiniging.
De kauwgom overlast in gemeentes is bijna niet tegen te gaan. De zogenaamde “tijgerprint” op de bestrating is een ware verloedering van het straatbeeld. De uitstraling van een wijk kan totaal breken wanneer deze niet goed wordt bijgehouden middels kauwgum verwijdering. Uit het verleden blijkt dat onvoorziene en snelle kauwgomvervuiling van bestrating leidt tot vervanging van bestrating op veel te korte termijn.
Na de reinigingswerkzaamheden ziet de bestrating eruit als nieuw daarom is kauwgom verwijdering een erg dankbare dienst in ons pakket. Tijdens de behandeling van de bestrating wordt tevens onkruid en ander straat/zwerf vuil verwijderd.

 

werkwijze

De kauwgom wordt met hoge druk en hoge temperaturen (130 ˚c) verwijderd, deze methode is geheel milieuvriendelijk. Een specifiek ontwikkelde trommel zorgt er vervolgens voor dat de stoep schoon wordt gemaakt. Deze trommel reinigt de ondergrond met heet water en hoge druk, zodat de bestrating helemaal egaal schoon wordt. Het systeem dat Panhuijzen Outdoor Care & Cleaning heeft ontwikkeld is het snelste en efficiëntste in Nederland. Hierdoor word de duur en daarbij de overlast van de werkzaamheden geminimaliseerd.
Met als resultaat; de bestrating ziet er uit als nieuw.

Inzet

  • Heetwater methode
  • 2 man personeel: 1 man met trommel – 1 man met hoge druk
  • Hoge druk
  • Veiligheidsmaatregelen